Wie wij zijn

Cabrio rijden heeft met vrijheid te maken maar ook met goed in contact staan met de natuur, want met een cabrio voel je de wind in je haren en ruik, hoor en zie je alles om je heen veel intenser. Het is voor velen vaak een levensstijl.

Toen ik op zoek ging naar Cabrioclubs, kwam ik een beperkt aanbod tegen en zeker géén clubs voor uitsluitend autonome en avontuurlijke vrouwen. Ik hou me al sinds 1998 met Vrouwen-Versterking bezig in allerlei vormen (womenempowerment) dus dat er nog geen cabrioclub voor ons was, daar wilde ik verandering in brengen. Zo is Cabrioclub voor Vrouwen ontstaan. Speciaal voor levensgenieters, die ook dol zijn op cabrio rijden en dat heel graag maandelijks in groepsverband willen doen, samen met andere gelijkgestemde vrouwen. Elkaar versterken is wezenlijk.

Deze Cabrioclub staat ook voor kameraadschap/vriendschap en deel uitmaken van een Club die kleinschalig blijft (maximaal 50 inschrijvingen waarvan meestal 50% geregeld meedoet) waardoor we vertrouwelijkheid kunnen behouden en elkaar echt kunnen leren kennen. Wij zijn dus geen massale commerciële club. Als dit bij jou past dan ben je meer dan welkom om met ons kennis te komen maken.

We zien met oprechte belangstelling uit naar je registratie. We ontmoeten je graag tijdens ’n toertocht (of bij onze borrel of kerstbrunch).

Even voorstellen: Oprichter & Organisator – Miranda Nanda Maria van Dijk

www.mirandanmvandijk.com

“Al 25 jaar bedenk en organiseer ik maatschappelijke initiatieven voor vrouwen. De kern gaat altijd om verbinden en/of versterken. Ik haal daar veel voldoening uit en bedenken en organiseren zit in mijn DNA. Een vrijgevochten vrij leven past bij mij, dus deze Cabrioclub voor Vrouwen komt daar organisch uit voort, maar tevens laat het mijn liefde voor cabrio rijden, de natuur en bourgondisch genieten zien. Ik vind het fantastisch om vrouwen die daar net zo dol op zijn samen te brengen via deze club.

Ik werk ruim 30 jaar als counselor en trainer, tegenwoordig online en parttime, met mensen die vastlopen in hun leven en dat willen doorbreken. Ik gebruik hiervoor positieve- en oplossingsgerichte psychologie. Daarnaast schrijf ik themaboeken over ingrijpende levensthema’s ter ondersteuning voor mensen die vrijer en gelukkiger willen worden. Sinds mijn puberteit schrijf ik muziek, zing en speel, heb daar semi-prof enorm veel in gedaan, tegenwoordig werk ik wekelijks in mijn home-studio aan nieuw repertoire, dat later online gestreamd kan worden en ik geef livingroomsessions. Ik ben dol op de natuur en ben tevens met fotografie begonnen en zal daar ook mooie dingen mee creëren. Ik organiseer daarnaast nog vier andere initiatieven voor vrouwen zoals poolbiljartclub, conversatieclub, auteursbegeleiding voor beginnende schrijvers en een club voor wijsheidsontwikkeling.

Ik woon in de prachtige regio Waterland, in een moderne boomhut, zo noem ik dat altijd gekscherend, en daar woon ik samen met mijn twee geweldige poezenmeiden Mooitje & Gypsy. Al een decennium happy single en zo vrij als een vogel en dat maakt mij een gelukkig en rijk mens. Mijn kernwaarden zijn vrijheid, creativiteit, inspiratie, verbinding en groei.

Ik hoop dat wij jou mogen begroeten bij deze fantastische Cabrioclub voor Vrouwen..”

Recent Interview over mijn diverse vrouwenclubs

Interview maart 2023 waarin Cabrioclub voor Vrouwen ook is opgenomen!

Als oprichter/organisator zorg ik voor het uitzoeken van de toertochten, website-inhoud en websitebeheer, ledenwerving en ledenadministratie, financiële administratie, marketing, drukwerk, promotiemateriaal, locaties reserveren en groepsmenu’s samenstellen en de correspondentie met locaties en horeca en het contact en de correspondentie met gastrijdsters en nieuwe leden. Als oprichter/organisator beslis ik zelfstandig over toelating van gastrijdsters en leden en bewaak ik de naleving van onze huisregels zodat we het allemaal positief en gezellig houden.

(Foto Hands in the air: Pascal Fielmich, ivm mijn interview juni 2022 Dagblad Waterland over mijn nieuwste boek De Vleugels van Moed – Jezelf gelukkig kunnen maken)

Toertochtplanner (nog in te vullen)

Hier kan jouw foto en voorsteltekst komen te staan. Kijk snel bij de pagina Toertochtplanner gezocht en reageer zodat we kunnen kennismaken. Jij wordt onderdeel van een bijzondere club, indien we samen aan de slag gaan om er een succes van te maken.

Cabrioclub voor Vrouwen is één van mijn maatschappelijke initiatieven in het kader van womenempowerment en valt onder de koepel van Human Transformation Projects – Geregistreerd onder KvK 69108137 – BTW NL001826821B87