Over ons

Cabrio rijden heeft met vrijheid te maken maar ook met goed in contact staan met de natuur, want met een cabrio voel je de wind in je haren en ruik, hoor en zie je alles om je heen veel intenser. Het is voor velen vaak een levensstijl.

Toen ik op zoek ging naar Cabrioclubs, kwam ik een beperkt aanbod tegen en zeker géén clubs voor uitsluitend autonome en avontuurlijke vrouwen. Ik hou me namelijk al sinds 1998 met Vrouwen-Versterking bezig in allerlei vormen (women-empowerment) dus dat er nog geen cabrioclub voor ons was, daar wilde ik verandering in brengen. En zo is Cabrioclub voor Vrouwen ontstaan. Speciaal voor avontuurlijke levensgenieters, die ook dol zijn op cabrio-rijden en dat heel graag maandelijks in groepsverband willen doen, samen met gelijkgestemde vrouwen.

Deze Cabrioclub staat ook voor kameraadschap en vriendschap en deel uitmaken van een Club die kleinschalig blijft (maximaal 30 leden) waardoor we vertrouwelijkheid kunnen behouden en elkaar echt kunnen leren kennen. Als dit bij jou past dan ben je meer dan welkom om met ons kennis te komen maken.

We zien met belangstelling uit naar je registratie en hopen je te ontmoeten tijdens de eerste kennismakingstoertocht.

Oprichter & Organisator – Miranda Nanda Maria van Dijk

www.mirandanmvandijk.com

(Foto Close Up en Hands in the air: Pascal Fielmich, ivm mijn interview juni 2022 Dagblad Waterland over mijn nieuwste boek De Vleugels van Moed)

Al 25 jaar bedenk en organiseer ik maatschappelijke initiatieven voor vrouwen. Ik haal daar veel voldoening uit en bedenken en organiseren zit in mijn DNA. Een vrijgevochten vrij leven past bij mij, dus deze Cabrioclub voor Vrouwen komt daar organisch uit voort, maar tevens laat het mijn liefde voor cabrio rijden, de natuur en bourgondisch genieten zien. Ik vind het fantastisch om vrouwen die daar net zo dol op zijn samen te brengen via deze club.

Ik werk ruim 30 jaar als counselor & trainer, tegenwoordig online en parttime, met mensen die vastlopen in hun leven en dat willen doorbreken. Ik gebruik hiervoor positieve- en oplossingsgerichte psychologie. Daarnaast schrijf ik themaboeken over ingrijpende levensthema’s ter ondersteuning voor mensen die vrijer en gelukkiger willen worden. Sinds mijn puberteit schrijf ik muziek, zing en speel, heb daar semi-prof veel in gedaan, tegenwoordig werk ik wekelijks in mijn home-studio aan nieuw repertoire, dat later online gestreamd kan worden. Ik ben dol op de natuur en ben met fotografie begonnen en zal daar ook mooie dingen mee creëren. Ik organiseer daarnaast nog vijf andere initiatieven voor vrouwen zoals een poolbiljartclub, een conversatieclub, auteursbegeleiding voor beginnende schrijvers, artistieke fotografieopdrachten en drie keer per jaar een live event voor lesbische vrouwen met bijzondere feestdagen.

Ik woon in de prachtige regio Waterland, in een moderne boomhut, zo noem ik dat altijd gekscherend, en daar woon ik samen met mijn twee geweldige poezenmeiden Mooitje & Gypsy. Al een decennium happy single en zo vrij als een vogel en dat maakt mij een gelukkig en rijk mens. Mijn kernwaarden zijn vrijheid, creativiteit, inspiratie, verbinding en groei.

Ik hoop dat wij jou mogen begroeten bij deze fantastische Cabrioclub voor Vrouwen.

Als oprichter/organisator zorg ik voor website-inhoud en websitebeheer, ledenwerving en ledenadministratie, financiële administratie, marketing, drukwerk, locaties reserveren en groepsmenu’s samenstellen en de correspondentie met locaties en horeca en het contact en de correspondentie met gastrijdsters en nieuwe leden. Als oprichter/organisator beslis ik zelfstandig over toelating van gastrijdsters en leden en bewaak ik de naleving van onze huisregels zodat we het allemaal positief en gezellig houden.

Toertochtplanner/gastvrouw (nog in te vullen)

Hier kan jouw foto en voorsteltekst komen te staan. Kijk snel bij de pagina Toertochtplanner/Gastvrouw gezocht en reageer zodat we met elkaar kunnen kennismaken. Jij wordt onderdeel van een bijzondere club, indien we samen aan de slag gaan om er een succes van te maken.