Huisregels

Om een positieve ontspannen sfeer te waarborgen en afspraken te bewaken zijn er 10 huisregels. Als je gastrijdster of lid wordt stem je in met het naleven van onze huisregels.

1) Je doet als lid met zoveel mogelijk toertochten per jaar mee. (het liefst natuurlijk met alle 6 de toertochten en de 2 events) Geen harde eis, wel een sterke wens.

2) Je bent op tijd aanwezig bij de startlocatie van de toertocht (of de locatie kerstbrunch of nieuwjaarsborrel).

3) Je betaalt op tijd de kosten die verbonden zijn aan je deelname. Restitutie van deze kosten is niet mogelijk als je annuleert zonder zwaarwegende omstandigheden. We gaan (financiƫle) verplichtingen aan met horecalocaties. Zwaarwegende omstandigheden zijn bijvoorbeeld: ziekenhuisopname, gebroken arm/been, huis in brand, overlijden in de familie/begrafenis die dag enz. enz.

4) Bij vragen, onduidelijkheden of bij onenigheid met anderen, neem je rechtstreeks contact op met de oprichter, dit om onnodige onrust binnen de Cabrioclub te vermijden.

5) Je levert een positieve bijdrage als mens en lid aan onze samenkomsten.

6) Je bent goed verzekerd, zowel qua autoverzekering als persoonlijke aansprakelijkheid.

7) Je informeert je eigen netwerk en omgeving over het bestaan van onze Cabrioclub en verwijst desgewenst vrouwen door, je bent trots op onze club.

8) Reclame voor je eigen bedrijf of werving van klanten via deze Cabrioclub is niet toegestaan.

9) Tijdens de toertochten en in de horecalocaties gedraagt elk lid zich op een beschaafde manier. Alcoholmisbruik, grof taalgebruik, drugs of geweld, dit alles is taboe en leidt tot onmiddellijk royement van het lidmaatschap en per direct afscheid van de Cabrioclub.

10) Jouw cabrio en persoonlijke bezittingen vallen onder jouw eigen verantwoordelijkheid en risico. In geen geval is cabrioclub voor vrouwen daarvoor aansprakelijk. Zorg voor een goede verzekering, laat geen waardevolle spullen achter, rijdt verantwoord en doe aangifte bij diefstal of schade bij de politie en je verzekering. Natuurlijk hopen wij dat dit nooit zal voorkomen.

Huisregels versie 2023.

Bij schending van de huisregels volgt royement lidmaatschap. Elk lid beschouwen wij als visitekaartje van onze Cabrioclub, dus laat het vooral een aansprekend visitekaartje zijn :-).

Suggesties voor verbetering en groei van de Cabrioclub zijn altijd welkom en kunnen via het mailadres info@cabrioclubvoorvrouwen.nl ingestuurd worden.