Toertochtplanner gezocht

oproep voor teamgenoot

Vanaf heden kun je je interesse voor deze plek binnen onze cabrioclub kenbaar maken. Stuur je email met achtergrond, NAW gegevens, je mobiel telefoonnummer, motivatie en ervaring toe via info@cabrioclubvoorvrouwen.nl

De oprichter/organisator neemt dan telefonisch contact met je op indien er interesse bestaat voor een nadere kennismaking of je ontvangt bericht per email.

Ik wil ledenwerving voor de cabrioclub in elk geval starten vanaf 1 november 2022, zodat er tijd is om online en in real life Cabrioclub voor Vrouwen onder de aandacht te brengen van organisaties, geïnteresseerden en kandidaat-leden.

WIE EN WAT PAST BIJ DEZE CLUB

Je bent ervaren of bekend met het organiseren en plannen van toertochten of events en in staat om een mooie toertocht uit te zetten.

Je bent een geboren gastvrouw en enthousiast mensenmens met levenslust maar ook met balans, overzicht en rust.

Je bent creatief in denken en hebt veel leuke ideeën voor cabrio toertochten en vindt het erg leuk om die zelf uit te zoeken en hebt daar ook voldoende tijd voor.

Je kunt goed communiceren met allerlei typen mensen.

Je hebt een cabrio en bent grote fan van cabrio rijden (of je huurt of leent een cabrio elke maand).

Je helpt mee met de opstart van de cabrioclub en het is belangrijk dat we kunnen starten met minimaal 10 gastrijdsters in april (en die dames moeten uiteraard ook enthousiast lid worden). De target voor 2023 is om 30 leden te hebben eind 2023.

Je woont bij voorkeur in Noord Holland, dit i.v.m. ons maandelijks overleg bij mij thuis in Oosthuizen van april t/m september en samen de route versneld verkennen en de beide horecalocaties kort bezoeken. Met het vooraf rijden van de toertocht rijden we de ene keer met mijn cabrio en de andere keer met die van jou.

indien de toertocht online is uit te zoeken, dan doen we dat in overleg gewoon samen als we onze bespreking hier hebben. De horecalocaties zoekt Miranda verder uit en regelt dat.

Je bent een slim en breed ontwikkelt mens, met een hands-on mentaliteit en je denkt in oplossingen.

Je bent dus 2 dagen per maand beschikbaar voor het plannen en voorbereiden van de toertochten. 1 dag voor voorbereiding en eventueel vooraf rijden en 1 dag voor de daadwerkelijke toertocht in het 2e weekend van elke maand, op een zaterdag of zondag in april, mei, juni, juli, augustus en september. De kerstbrunch en nieuwjaarsborrel zijn niet verplicht, het is wel leuk als je er dan ook bij bent.

Bij ziekte of overmacht van Miranda zul jij de toertocht zelfstandig houden en regelen, dus je bent ook een belangrijke back-up en sparringpartner voor Miranda.

De samenwerking met Miranda wordt in eerste instantie voor 1 cabrioclubjaar aangegaan. Bij wederzijds succes en plezier gaan we telkens een nieuw cabrioclubjaar aan. Opzeggen van de samenwerking kan in de periode oktober t/m december van het clubjaar, zodat er voldoende tijd is om een nieuwe toertochtplanner/gastvrouw te vinden. Aan die periode houden we ons beide strikt.

Je bent een verantwoordelijk mens en wil je graag verbinden aan de club, er kan op jou gerekend worden. Je weet dat je als vrijwilliger meedoet, daarom geen loon ontvangt maar wel onkostenvergoeding in natura. Er is een beknopte vrijwilligersovereenkomst (A4 tje) waarin we onze afspraken met elkaar kort vastleggen. Natuurlijk moeten we als mensen met elkaar een klik hebben, we zijn twee dagen per maand samen op pad, en dragen verantwoordelijkheid in onze rol binnen de cabrioclub. Dus ons intermenselijk contact is tevens bijzonder belangrijk.

Wat mag jij verwachten voor jouw inzet en bijdrage?

Je krijgt een gratis jaarlidmaatschap t.w.v. € 75 (dat is inclusief € 15 administratiekosten).

Zodra er tenminste 10 gastrijdsters bij de toertocht zijn of tenminste 15 officiële leden dan ontvang jij gratis lunch en diner (t.w.v. € 50 euro per toertocht, dus € 300 tijdens de 6 toertochten) Gebruikte drankjes dien je altijd zelf af te rekenen. Kerstbrunch en nieuwjaarsborrel zijn in het opstartjaar 2023 nog voor eigen rekening. Als de cabrioclub groeit naar 30 leden dan is dat uiteraard eveneens kosteloos voor jou.

Jij stelt de route samen (wel in samenspraak). De toertochten houden we in alle provincies, met uitzondering van Groningen, Zeeland en Zuid Limburg.

Je ontmoet gelijkgestemde cabriorijdsters in clubverband en vindt gezelligheid en kameraadschap tijdens de toertochten. Je hebt steevast twee keer per maand een heerlijk uitje met je cabrio en speelt een belangrijke rol bij de invulling van de toertochten. Dus reageer en stuur je reactie aan info@cabrioclubvoorvrouwen.nl

De oprichter/organisator zorgt voor website-inhoud en websitebeheer, ledenwerving en ledenadministratie, financiële administratie, marketing, drukwerk, locaties reserveren en groepmenu’s samenstellen en de correspondentie met locaties en horeca en de toelatingsprocedure en correspondentie met gastrijdsters en nieuwe leden. De oprichter/organisator beslist zelfstandig over toelating van gastrijdsters en leden en bewaakt de naleving van de huisregels van de club zodat het allemaal positief en gezellig blijft.