Gastrijdster/Lid worden

Deze Cabrioclub is op vrijwillige basis zonder winstoogmerk en wordt vanuit liefde voor het cabrio rijden en de leden georganiseerd. De inkomsten uit lidmaatschappen worden gebruikt om vaste kosten zoals website en hosting, routesoftwarelicentie, marketingkosten, promotiemateriaal, eventkosten en advertentie- en fotografiebudget te kunnen dekken. De vele weken aan voorbereiding geven we met liefde aan onze club.

Als je je registreert word je allereerst een keer gastrijdster, zodat je mee kunt doen met de toertocht om onze club te leren kennen en de sfeer te proeven en dan kunnen wij jou ook leren kennen. Kijk bij Agenda voor data en info en kies de datum waarop je kunt meedoen. Je kunt ook de sfeer komen proeven tijdens een borrel of kerstbrunch.

Tijdens de toertocht gebruiken we gezamenlijk een lunch en diner. De kosten van lunch en diner dient iedereen 1 week vóór de toertocht per bank over te maken. Die info volgt 14 dagen van tevoren evenals de locatiegegevens waar we starten met onze cabrioclub en de betalingsgegevens om het bedrag per bank/tikkie over te kunnen maken. Reken voor lunch op ongeveer € 17,50 (bijvoorbeeld soep en broodje of een salade) en voor diner op ongeveer € 32,50. Drankjes dien je ter plekke zelf af te rekenen.

Ná de toertocht en bij wederzijdse acceptatie kun je een lidmaatschap voor dit kalenderjaar aangaan. Het lidmaatschapstarief dien je per bank/per tikkie over te maken binnen 5 werkdagen.

Het registratieformulier vind je bij Registreren. Zodra wij alle gegevens correct hebben ontvangen van je, word je toegevoegd aan onze mailinglijst. We nemen daarna even per whatsapp contact met je op voor beantwoording van eventuele aanvullende vragen. Na dit contact is je registratie officieel voltooid. Daarna voegen we je toe aan de whatsappgroep. Zodra je de kosten voor je eerste keer als gastrijdster hebt voldaan, kun je meedoen aan je eerste toertocht. Of we zien je bij de borrel of brunch.

LIDMAATSCHAP & BELANGRIJKE BEPALINGEN

Word je lid in de eerste 8 maanden van dit jaar dan geldt 100% lidmaatschapstarief. Treed je toe vanaf 1 september dan geldt 50% van het tarief. Word je lid aan het einde van het jaar, dan geldt een berekening naar evenredigheid en dit gaat in overleg met de oprichter. De betalingsgegevens ontvang je per email/tikkie om het bedrag over te kunnen maken.

Het Cabrioclubjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggen van je lidmaatschap dient vóór 1 december te geschieden per email. Tussentijds opzeggen geeft geen recht op restitutie van je lidmaatschapskosten. Rond 20 december betalen leden hun volgend jaarlidmaatschap per bank/tikkie. Er wordt dus geen acceptgiro/factuur gestuurd. Je ontvangt een betaalverzoek per email en whatsapp en een betalingsbevestiging per email en een clubsticker voor een nieuw lidmaatschapsjaar.

Op de pagina – kosten op een rij – vind je de tarieven

GECOMMITEERDE LEDEN

Er worden 6 toertochten per jaar voor leden georganiseerd in Nederland, de provincies vind je met het plaatje op de welkompagina. Daarnaast is er een Kerstbrunch in december en een Nieuwjaarsborrel in februari, kijk even daarvoor bij de Agenda. We plannen en regelen toertochten vooruit en we boeken horeca en restaurants ook ruim vooruit. Er worden dus verplichtingen aangegaan met deze locaties. Dus slecht weer of enig ongemak zijn geen reden om af te zeggen. De toertocht gaat dus altijd door. Restitutie van de lunch- en dinerkosten is dan ook niet mogelijk. Er zitten kosten aan annuleringen bij locaties. Dit willen wij te allen tijde vermijden, zoals je begrijpt.

We rekenen dan ook op de bereidheid van onze leden om zich echt te verbinden aan onze Cabrioclub en met zoveel mogelijk toertochten mee te doen. Bij stevige ziekte (bijv. ziekenhuisopname, gebroken been/arm, streng doktersadvies enz.) en zware privéomstandigheden (bijv. overlijden directe familie, faillissement, huis in brand enz.) kunnen we begrip hebben voor een annulering. Mocht je een keertje niet meedoen door vakantie in de zomer, dan begrijpen we dat ook. Maar verder rekenen wij heel graag op je komst en hopen wij op je enthousiaste commitment voor onze Cabrioclub voor Vrouwen.

Tevens vinden we het belangrijk dat onze leden investeren in clubgevoel en vriendschap en dat we allemaal hart hebben voor onze gezamenlijke Cabrioclub voor Vrouwen en dat iedereen trots is er deel van uit te maken. We zullen ook op termijn een speciale Cabrioclub voor Vrouwen Cap (luxe pet) en een Cabrioclub T-shirt met Logo opdruk laten maken, je kunt dit bij ons per email bestellen en vooraf betalen. Wij nemen deze items dan voor je mee zodra we je zien bij de toertocht.

Indien je officieel lid wordt, dan zul je ook aan onze WhatsAppgroep toegevoegd worden. In deze whatsappgroep wordt uitsluitend algemene informatie en belangrijke mededelingen door het beheer geplaatst. Wél kun je in een privé WhatsAppbericht iets aan de Oprichter & Organisator doorgeven. De interactie tussen leden vindt tijdens de toertochten, lunches & diners, kerstbrunch en nieuwjaarsborrel plaats. Wil je informatie met elkaar uitwisselen, dus mailadressen en mobiele nummers, doe dat als je elkaar live ziet. Via de site, per email en in de WhatsAppgroep worden deze gegevens afgeschermd ter bescherming van de privacy van leden.

Spreekt dit je allemaal aan, dan registreer je gewoon.

Kom als gastrijdster binnenkort vrijblijvend kennismaken of doe gezellig mee met de borrel of kerstbrunch.