Gastrijdster // Lid worden

Deze Cabrioclub is op vrijwillige basis zonder winstoogmerk en wordt vanuit liefde voor het cabrio rijden en de leden georganiseerd. De inkomsten uit lidmaatschappen worden gebruikt om directe kosten zoals websitekosten, administratie- , correspondentie- en telefoonkosten, ritvergoeding, drukwerk- en marketingkosten en eventkosten te kunnen dekken. De vele uren aan voorbereiding geven we met liefde aan onze club.

Als je je registreert word je allereerst een keer gastrijdster, zodat je mee kunt doen met de toertocht om onze club te leren kennen en de sfeer te proeven en dan kunnen wij jou ook leren kennen. Kijk bij Agenda voor data en info en kies de datum waarop je kunt meedoen.

Tijdens de toertocht gebruiken we gezamenlijk een lunch en diner. De kosten van lunch en diner dient iedereen 1 week vóór de toertocht per bank over te maken. Die info volgt 10 dagen van tevoren evenals de locatie-gegevens waar we starten met onze cabrioclub en de betalingsgegevens om het bedrag per bank/tikkie over te kunnen maken. Reken voor lunch op ongeveer 17,50 euro en voor het diner op ongeveer 32,50 euro. Drankjes dien je ter plekke zelf af te rekenen.

Ná de toertocht en bij wederzijdse acceptatie kun je een lidmaatschap voor dit kalenderjaar aangaan. Het lidmaatschapstarief dien je per bank/per tikkie over te maken binnen 5 werkdagen.

Het registratieformulier vind je bij Registreren. Zodra wij alle gegevens correct hebben ontvangen van je, word je opgenomen in onze administratie en maillijst. We nemen daarna even telefonisch contact met je op voor verdere uitleg of de beantwoording van je vragen. Na dit telefoongesprek is je registratie officieel voltooid. Zodra je de kosten voor gastrijdster hebt voldaan, kun je meedoen aan je eerste kenningsmakingstoertocht.

LIDMAATSCHAPSKOSTEN EN BELANGRIJKE BEPALINGEN

Word je lid in de eerste 6 maanden van dit jaar dan geldt 100% lidmaatschapstarief. Treed je toe vanaf 1 augustus dan geldt 50% van het lidmaatschapstarief. Word je lid aan het einde van het jaar, dan geldt een berekening naar evenredigheid en dit gaat in overleg met de oprichter/organisator. De betalingsgegevens ontvang je per email/tikkie om het bedrag over te kunnen maken.

Het Cabrioclubjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggen van je lidmaatschap dient vóór 14 december te geschieden per email. Tussentijds opzeggen geeft geen recht op restitutie van je lidmaatschapskosten. 1e week januari betalen bestaande leden hun nieuwe lidmaatschapsjaar per bank/tikkie. Er wordt dus geen acceptgiro/factuur gestuurd, je ontvangt een betaalverzoek per email en whatsapp en daarna krijg je een betalingsbevestiging per email en de Cabrioclubsticker ter bevestiging van je lidmaatschap voor het nieuwe jaar.

GECOMMITEERDE LEDEN

Er worden 6 toertochten per jaar voor leden georganiseerd. Daarnaast is er een Kerstbrunch in december en een Nieuwjaarsborrel in januari, kijk even bij de Agenda. We plannen en regelen toertochten vooruit en we boeken horeca en restaurants ook ruim vooruit. Er worden dus verplichtingen aangegaan met deze locaties. Dus slecht weer of enig ongemak zijn geen reden om af te zeggen. De toertocht gaat altijd door. Er zitten kosten aan annuleringen bij locaties. Dit willen wij te allen tijde vermijden.

We rekenen dan ook op de bereidheid van onze leden om zich echt te verbinden aan onze Cabrioclub en met bijna alle toertochten mee te doen (tenminste 4). Bij stevige ziekte en zware familie- of privéomstandigheden kunnen we begrip hebben voor een annulering van een lid. Mocht je een keertje niet meedoen i.v.m. vakantieplannen in de zomer, dan begrijpen we dat ook. Maar verder rekenen wij op je komst en hopen wij op jouw enthousiaste commitment voor onze Cabrioclub voor Vrouwen.

Tevens vinden we het belangrijk dat onze leden investeren in kameraadschap, clubgevoel en vriendschap en dat we allemaal hart hebben voor onze gezamenlijke Cabrioclub voor Vrouwen en dat iedereen trots is er deel van uit te maken. We zullen ook op termijn een speciale Cabrioclub voor Vrouwen Cap (luxe pet) en een Cabrioclub T-shirt met Logo opdruk laten maken, je kunt dit bij ons per email bestellen en vooraf betalen zodra er minimaal 15 leden zijn.

Indien je officieel lid wordt, dan zul je ook aan onze WhatsAppgroep toegevoegd worden. In deze whatsappgroep wordt uitsluitend algemene informatie en belangrijke mededelingen door het beheer geplaatst. Wél kun je in een privé WhatsAppbericht iets aan de Oprichter & Organisator doorgeven. De interactie tussen leden vindt tijdens de toertochten, lunches & diners, kerstbrunch en nieuwjaarsborrel plaats. Wil je informatie met elkaar uitwisselen, dus mailadressen en mobiele nummers, doe dat als je elkaar live ziet. Via de site, per email en in de WhatsAppgroep worden deze gegevens afgeschermd ter bescherming van de privacy van leden.

Spreekt dit je allemaal aan, dan registreer je en kom als gastrijdster binnenkort vrijblijvend kennismaken.

Hier de kosten nog even op een rij

* Gastrijdster€ 25 (eenmalig meedoen met toertocht ter kennismaking)

* Lidmaatschap 2023€ 60 (+ € 15 administratiefee)

* Lunch & Diner€ 50 (eten tijdens de toertocht op 2 verschillende horecalocaties, drankjes zelf afrekenen ter plekke)

Uitzonderingen

* Bijrijdster (1 x per jaar een familielid of vriend(in) meenemen) € 25

* Duo-lidmaatschap (voor jou en je vrouwelijke partner) € 125

Extra Cabrioclub Events: (geen toertocht, niet verplicht om deel te nemen)

* Kerstbrunch€ 55 (een indicatie voor eten & drinken, exacte prijs volgt in email-uitnodiging)

* Nieuwjaarsborrel € 27,50 (een indicatie voor 3 borrels & borrelhapje, exacte prijs volgt in email-uitnodiging)